Jobb, jobb, jobb..

Jadu, inte mycket mer som händer just nu förutom jobb... Var ledig lite förra veckan men eftersom det var dåligt väder så blev det inte mer äventyr än en shoppingdag på Tuna Park utanför E-tuna. Riktigt trevligt att kunna shoppa både jag o Andreas samtidigt.. Var längesen han hade råd att verkligen unna sig.. Men nu är saaben såld och en liten mazda inköpt. Inget lyxåk men en riktigt bra och billig bil!



Har vart ledig idag så tog tillfället i akt att vara duktig, har diskat, tvättat och städat, så nästa vecka är allt det Andreas jobb eftersom jag kommer jobba nu i 10 dar i streck...

Just ja, har hunnit köpa en ny cykel.. En damtralla, rätt ny Monark. Jätteskönt att cykla numera med andra ord...

Nu tänkte jag kolla vad det skulle kosta att gå på Takida o Backyard babies i augusti... och Winnerbäck! 
Sen ska det inhandlas mat och göras blåbärspaj tills Karin o Lina, mina barndomsvänner kommer förbi...

Ha det gött!
Puss o kram!

Power Meet!

Åh vad bra det är Power Meet, bland det bästa på hela året. Det bästa Västerås har att erbjuda tror jag.. I fredags var vi ner på fincruisingen jag, Andreas, Ida o pappa. Många riktigt snygga bilar!



Igårkväll grillade vi lite här o sen drog vi ner o kollade på bästa burnout-placet vid Prelaten. Riktigt coolt var det! Mötte upp Fredric o några av hans kompisar för att sen cruisa i deras bil.



Åh vilken bra helg!




Nu ska jag laga jordgubb o rabarberpaj för om nån timme kommer Andreas föräldrar.

Senare ikväll ska vi gå på Narnia med Ida o Alex! Längtar!

Nåja! Puss på er!

Tävling!

Hittade ett tips om en tävling om en marimekko-skål! Var med och tävla ni med! Klicka på bilden för att komma till tävlingen!



Kram på er!

RSS 2.0