2011 - Tack

Tack alla min nya och gamla vänner, min goa familj och mina fantastiska nya kollegor för detta år! 

Under 2011 har jag lärt känna så många fantastiska människor, jag har även lärt känna mig själv bättre. 2011 har varit MITT år. Jag har gett mig själv chansen att växa genom utmaningar. 6 månader spenderade jag som praktikant/marknadsansvarig på Nal von Minden i Haag. Jag kom hem rik på erfarenheter, med flera nya vänskaper för livet och med en längtan efter ett eget hem.
Under hösten började jag mitt nya jobb i Stockholm för Management Events och genast förälskad i företaget. Detta har växt till kärlek till mina kollegor som gör det till en underbar arbetsplats.
Jag har även spenderat hösten med att tapetsera min nya lägenhet och med att se världens goaste systerdotter växa upp o få en allt starkare personlighet.
Helt enkelt... 2011 har varit ett underbart år, jag har lärt känna så många underbara människor och hoppas att även de är nöjda med året som har varit.
2012 kommer jag satsa rejält på mitt jobb men även på att resa och se mer av världen, ska även försöka få till ett fallskärmshopp i sommaren.
Ikväll firas nyårsafton med några av mina bästa vänner med en god middag och sen fyrverkeri-spaning från 11:e våningen. 

Gott Nytt År älskade vänner! TACK!

Min julgran!

Ja, det är väl lika bra att skriva om julen såhär innan nyårs-återblickarna drar in över landet...
Förra året passade jag på att köpa mig en julgran. I år då min lägenhet är rätt så tom utan soffa passade jag på att slänga upp den igen. När man ändå kör med plastgran så kan man väl passa på att spejsa till det lite.
Därav satsade jag på en metallic-grön gran! =)

Linnégatan!

Den största händelsen på länge, hände iofs för flera månader sen...
1:a September fick jag nycklarna till min nya lägenhet. Passande nog ligger den på Linnégatan... Linnéa, Linnégatan, jo ni fattar!
Sedan dess har jag renoverat och stökat, och därav tänkte jag att jag skulle pytsa ut lite av framstegen på bloggen. Jag har tapetserat om alla väggar då det grundjobb som var gjort från början var av usel kvalité! Väggarna var alldeles buckliga under den färg som satt på dem. Färgen var också av väldigt varierande kvalité då vissa väggar endast var målade med grundfärg, andra med utomhusfärg o.s.v. Kanske hade det varit billigare för mig att bara måla med nytt, men av någon anledning valde jag att istället tapetsera om allt.
Egentligen kanske jag även skulle byta köksluckor, men det får i så fall bli ett mycket senare projekt.
Här kommer mäklarens bilder som alltså är tagna innan min renovering...
Kök sett från rum
Rum
Hall
Badrum
Balkongen

RSS 2.0