Rundtur

Tänkte jag skulle bjuda er på en liten rundtur i min lägenhet.. Fotografen som mäklaren anlitade tog riktigt grymma bilder! Bilderna är alltså lånade ifrån annonsen på Aroseken.









Ullared!

I torsdags fick jag o Josse lite spontant för oss att vi skulle ta en endagsutflykt till Ullared! Så vi tog Björns gamla Betta och begav oss söderut nångång runt 04.00 fredag morgon. Bettan ville inte riktigt ner till Ullared o strejkade med både lysen och genom att sätta plåtar i däcken för oss... Men efter att ha kört våghalsigt genom en svart natt gick solen äntligen upp, vi ryckte bort plåten som störde däcket och kom till slut ner till Ullared. Efter att ha letat med ljus och lykta på parkeringen så hittade vi dessutom varuhuset! =P Svårt att hitta va Josse?! ;)




Som ni ser så blev det lite shoppande.. När jag funderar närmare på mina inköp börjar jag tro att jag är schitzofren... Blandar hårfärg o högklackat med tält och stormkök.. Nåja, alla är vi olika.. =) Blev dessutom en urgullig tröja till min lilla systerdotter! =)

Denna tisdag bjuder på en skogspromenad med blåbär och kantareller som mål...

Puss o kram

Mr. Right

I brist på en passande karl i mitt liv så har jag en annan Mr. Right.. En Mr. Right When You Need Him. Funkar kanske inte så bra att krama, men han säger såna kloka grejer denna karl! =) Säger aldrig något opassande och uppmuntrar mig jämt! Fantastiskt va?!





Det är Karen Salmansohn som är mamma till denne stiliga herre, och hans bröder återfinns bl.a. här!

Compact Living

Letar lite inspiration och knep angående compact living, och ramlade in på detta klipp. Snacka om compact living! =D Otroligt vad kreativ man måste vara för att bo på så liten yta!

http://www.youtube.com/watch?v=SbRvsWuWNUM&feature=player_embedded#!

RSS 2.0