Nåja...

Vädret var ju inte riktigt vad jag hoppades här i ... Det är allmänt grått o kallt. Ska tydligen regna resten av vår vistelse här om man ska tro på metrologerna.

Idag hade vi vår presentation av vår Cultural Report, ska man sammanfatta så kan man helt enkelt säga: "Vi sög!" Bø är för övrigt en riktig håla, men vi bor riktigt fint i en mysig stuga med varsitt rum (till skillnad från de stackar som är 6 pers).

De övriga verkar trevliga, vi ska lära känna dem mer ikväll då vi ska på Kroa.



Mot Norge!

Ja, nu är jag verkligen uppe i ottan, till o med före solens uppgång...
Idag åker vi nämligen till Norge för studier o socialt umgänge. Det är med en av kurserna i skolan som jag åker iväg i 10 dagar för en intensivvecka.

Ska bli riktigt skoj, och delvis rätt avkopplande att lämna vardagen för en stund. Men vi kommer ha fullt upp med studier, studiebesök och andra aktiviteter.

Det här är vad jag förväntar mig av den norska naturen:



Har jag för höga förväntningar?

Det lär visa sig om några timmar, rätt många timmar i bil dit måste jag säga... Men det får det vara värt! =)

Husdrömmar...

"When life gives you lemons, turn them into lemonade...."

Livet blir aldrig som man tänkt sig, men man får helt enkelt göra det bästa av det hela. Nu drömmer vi om hus, kommer dröja många år till, men sålänge drömmer och planerar vi... =)




Ungefär såhär ser drömmen ut idag.. Lite lantligt så det passar in på platsen, stora fönster för att utnyttja utsikten på bästa sätt och samtidigt relativt enkelt..

Bosse

Har ni träffat vår hund? Bosse...

Han är hemskt trogen... går aldrig hemifrån...

Men han är tyvärr inte så kramgo heller... =)



Riktig fyndig idé tycker jag, han är målad på väggen... Inte av oss dock så vet inte vem som egentligen ska få äran för honom.

Vi älskar i alla fall vår Bosse!

Dålig bloggare...

Kommer inte att blogga så mycket en tid framöver...
Har jobbigt i privatlivet just nu och många problem att ta tag i, och denna blogg ska inte handla om det!

De som vet de vet...


Vänner...

Tack o lov för de underbara vänner jag har... De behövs när livet känns motigt... Helgen har vart bra när det gäller vän-sidan.. mycket bra... Tjejkväll med tjejerna från jobbet o tacoskväll ikväll med Josse o Jennifer...
Behövde ert sällskap! Tack tjejer, ni är underbara!

Produktiv!

Idag sparkade jag mig själv i arslet o grävde upp mitt lilla land hemma hos mams o paps...
Passade dessutom på att plantera min rabarber i landet, den hade börjat se så ledsen ut i brist på plats på min balkong, så nu får den leva livet och sprida ut sina rötter till nästa vår...


Höstkruka

Idag har jag ordnat inför hösten (och våren), på balkongen... Tog mig en vända till Blomsterlandet o inhandlade ljung, prydnadskål och silverek till en riktig höstkruka! =)




Köpte dessutom ett par tulpanlökar... Svarta dubbla blev det denna gång, så de har jag klämt ner i krukorna på balkongen.. =)

Jag blev riktigt nöjd med höstkrukan o jag hoppas att våren med alla lökar blir lika bra! =)

Ballelampa?

Nu börjar det bli mörkt o ruskigt utanför igen.. Hösten är verkligen här!

O vi behöver en lampa till våran balkong!

Har ni några bra tips på någon snygg lampa? Jag vill ha en lampa som lyser upp bra, ingen spotlight... tror jag... fast kanske ändå... Finns ju så mycket att välja på, på gott och ont! Den ska vara vägghängd åtminstone... =)


Så ge mig era bästa tips!

RSS 2.0