Sommar 2012

Semestern har gått alldeles för snabbt! Fyra veckors ledigt närmar sig sitt slut. Fyra veckor fyllda med glädje, resor, fysiskt arbete med renovering o trädgårdsarbete... Åååååh himmelska sommar, jag önskar att ledigheten inte vore så begränsad... 
Juli 2012 har bjudit på en resa för att finna våra rötter, eller snarare mormors i Vasa. Hann med en snabbvisit på Power Big Meet med bästaste vännerna. En vecka i Barcelona med Ida. O resterande tid har spenderats med trädgårdsarbete, renovering o putsande o målande på diverse möbler... Skulle dock behöva fyra veckor till för att hinna med så mycket som jag skulle vilja hinna innan sommaren är över. Men på måndag kallar jobbet åter..
 
 

Finska fynd

Under veckans resa till finland passade jag på att fynda en lampa o ostkupa på loppis samt iittala-porslin...
 
 

Min nya kompis

Jag har fått en ny vän... Igge-Pigge, han är inte blyg han inte. Äter mat ur handen, promenerar in i hallen, tigger mat o tassar runt bara en halvmeter ifrån mig. 
 
Jag misstänker även att han äter mördarsniglar... win-win! 
 

Turkost - why not?!

 
Igår fixade jag iordning ett gammalt bord som stått o skräpat på magasinet. Hade en burk turkost hemma, o köket behövde piggas upp lite... Tyckte det blev riktigt riktigt bra!!

RSS 2.0