IKEA-katalogen

Jag kommer ihåg när jag var liten, redan när jag var 9-10 år väntade jag med stor spänningen in augusti då den nya katalogen skulle komma ut.. Det är lite detsamma numera, fast nu har man ju lite mer medel för att kunna inhandla det man gillar från den! =)



Théfantast

På senaste tiden har jag förälskat mig i chaithéet som serveras på EspressoHouse. Så när jag såg att de sålde burkar med det var jag ju tvungen att införskaffa mig en. När jag ändå var på théhumör så passade jag dessutom på att köpa de söta muggarna från Indiska. Perfekta tvåhandsmuggar!



Kronärtskockor

Ett av mina odlingsexperiment detta år är Kronärtskockor! Och det är hittills ett mycket lyckat experiment! De växte rätt långsamt till en början, men efter sommarens värme satte de ordentlig fart. De är verkligen fascinerande vackra i trädgårdslandet.

Än är de inte helt skördeklara men det lär nog inte dröja länge innan de största är mogna nog för att käka upp.. Det ser jag verkligen fram emot, får nog bli en liten skördefest med kronärtskocka till förrätt, kantarellpaj till huvudrätt och blåbärspaj till efterrätt.. Muuums! Längtar redan!



Sockerlåda till ny användning!

Titta vad jag hittade i cykelboden!

Eftersom jag inte har så stora utrymmen i min lägenhet så har det inte blivit av att köpa mig någon bokhylla. Böckerna ligger därför mest nedpackade i lådor eller står staplade på övriga möbler.
Men så hittade jag på en gammal sockerlåda i cykelboden när vi rensade.. Och plötsligt fick jag mig en snygg bokhylla/låda.. Gillar't! Skoj att blanda nytt och gammalt..



RSS 2.0