Faddersittningen!

Sittningen igår var en riktig höjdare! Trevligt folk, fantastiskt humör och lite för gott att dricka!




Imorn börjar Nollningen! Ska bli riktigt skoj med det ansvaret! Riktigt härligt faddergäng är vi, och jag har höga förhoppningar på de stackars nollorna!

Marknad o sittning!

Idag är Andreas på svensexa för en av sina killkompisar! Hoppas verkligen de får roligt... Det tror jag att de får! De ska grilla, spela paintball, gå på Apalbys relax o sen festa loss ikväll!

Jag o Josse ska ner på marknaden o se om de har några nyheter, förmodligen inte... Men man kan ju passa på att ta sig en langos o nån godisrem! =)

Ikväll är det Faddersittning, ska bli riktigt skoj, blir nog riktigt mycket folk, efter det är det Smygpremiär på Kåren.. Jag har bjudit in alla från vårt program som ska på sittningen för lite samkväm, så hoppas att de dyker upp här innan!

Det är min dag? Hur ser eran dag ut?


Ny dator!

Ja, nu har jag fått mig en ny dator! Andreas var en ängel o la ut pengar tills jag får mitt CSN... Så nu har jag en ny dator, and I looove it! Blev en HP denna gång, o den funkar riktigt riktigt bra! =)

Pimpade IKEA-möbler

Tröttnade lite på våra vardagsrumsmöbler i våras, så till flytten pimpade jag dem lite...



Ramvik, bordet från IKEA fick tyget SaraLisa under glasskivan...




O samma tyg spände jag fast på baksidan av hyllan Expedit...

Slipa luckor

Idag ska vi slipa de luckor som behöver omlackeras...
Så fort de är omlackade ska ni få se bilder på vårt "nya" kök!
Det blir riktigt riktigt snyggt! =)

Snart skolstart

Ja, på måndag börjar skolan igen... Har mycket blandade känslor, delvis är det skönt att ha slutat sommarjobbet.. Delvis har jag ingen studiemotivation, och samtidigt vill jag inte sluta plugga och börja jobba... Hmm...

Nu är det sista terminen, eller sista året som gäller.. C-uppsats, rolig kurs och en rolig distanskurs. Ska ändå bli lite skoj att börja igen. Dessutom ska nollningen bli riktigt rolig att engagera sig i..

Förutom skolan, så funderar jag på ett till roligt jobb.. men vet inte vad det skulle vara i så fall.. Ska kika runt lite, men vill inte ha nåt som tar för mycket tid och energi om jag nu ska orka med uppsatsen dessutom.
Så tänkte jag fylla på Friskis-kortet igen, vore skoj med sällskap också så ska tjata lite på Erica... =)

Så fort jag fått CSN blir det en ny dator till mig... Blir tokig av att sitta vid Andreas, svårt att ha koll på allt när man inte har sin egen hörna.. =)

Nu ska jag ta mig en liten promenad i solskenet tänkte jag.. =)

Puss

Bröllopet o dopet!

I lördags bjöd min syster o hennes drömprins till bröllop o dop för sin lilla älskling Miranda!



Brudparet var fantastiskt vackra, här på höskrindan som de åkte från kyrkan hem till vår gård där vi hade festen!



Jag fick följa med till frisören på morgonen o kände mig riktigt fin... O Andreas hade sin nya kostym dagen till ära... Riktig pudding! =)




Miranda min lilla gullunge var så söt i dopklänningen som både jag, min syster, mina tvåkusiner o mamma o hennes syster haft på sina dop... Och hon skötte sig exemplariskt hela dagen! Jag fick äran att bära henne fram till dopcermonin, vilket jag är mycket glad över! =)

Det var helt enkelt en helt underbar dag på alla sätt o jag är glad att jag fick dela den tillsammans med familjen Carlsson! Puss på er!

Möhippan!

I lördags hade vi möhippan för min allra käraste syster! Det blev en riktigt lyckad dag med lekar, spa, god mat och roligt sällskap. Syster bjöd verkligen på sig själv så det blev en riktigt rolig dag!


RSS 2.0