Winnerbäck!

Nu har jag bokat biljett till Winnerbäck som spelar i Västerås den 2:a December!
Ska bli riktigt skoj!
Är det fler som vill följa med så köp en ståbiljett o häng på!




Hinner inte med!

Just nu har vi så pass mycket på jobbet, samtidigt som jag har mycket att göra i skolan... Jag känner inte att jag hinner med! Framförallt hinner jag inte med min pojkvän, mina vänner och min familj...

Inte roligt alls när det är såhär, särskilt inte när man vet att folk behöver en lite extra just nu...

Fröbeställning

Efter att ha klippt ner flera av blommorna på balkongen inför hösten var jag ju tvungen att beställa fröer till våren!
Beställde från Odla.nu denna gång!



Aklejor är en favorit ända sen barndomen då vi har enkla varianter på gården där jag är uppväxt...
Blomman för dagen var en hit i sommar, förutom alla äckliga små löss som tydligen äääälskar min blomma för dagen... Beställde den i två nya sorter till nästa sommar... Lite smått o gott till både min o mammas trädgård! =)

Fikonträd?

Har blivit så inspirerad av Camilla i Lund som har ett fikonträd på sin balkong. Iofs bor hon i varma, milda Lund. Men jag har ju trots allt en inglasad balkong så ett fikonträd överlever nog här också om man bäddar om det ordentligt på vintrarna...





Dessvärre måste jag nog slänga ut nåt annat från balkongen om ett fikonträd ska få plats.... Hmm...

Nu när hösten börjar komma börjar jag samla på mig fröer o lökar från alla de håll o drömmer om våren...

Ska fixa iordning en mysig kruka med ljung och prydnadskål när pengarna rullar in igen... =)

Uppsatsmöte!

Idag har jag o Malin vart på möte med Västerås o co. inför vår uppsats! Känns jättebra, känns som om det kommer bli ett väldigt skoj samarbete! =)

Kulturnatta 2009

Igår var det Kulturnatta i Västerås! Så vi passade på att vara lite kulturella... Mammas kör, Västerås Harmony Chorus var självklart den stora attraktionen! =)
Därefter tog vi en vända till Konserthuset, Konstmuséet, Slottet och stadens torg.. Skoj med alla människor i rörelse o musik o kultur överallt!







Vår stad är vacker...

Mini-kräftskiva!

Har vart så sugen på kräftor länge nu.... Så igår slog vi slag i saken o körde en mini-kräftskiva.. Bara vi två o små kräftor..

Var riktigt mysigt att sitta på balkongen med tända ljus och kolla in vad som hände på gården! =)





Bullbak!

Oj, jag har blivit äkta bakbruden! Nu är det bullbak som gäller inför kalaset imorn! Shit vad mycket billigare, och trevligare det är att ha hembakade bullar än att köpa färdiga! =)

Dessutom är det roligare att vistas i köket när man trivs så bra med det! =)

New Moon

Är det bara jag som LÄNGTAR ihjäl mig till den 20:e november?
Vem följer med på bio?!



Uppsatskamrater...

Dags för mig att skriva C-uppsatsen denna termin... Det är svårt att hitta riktigt bra uppsatskamrater. Malin o jag fungerar jättebra ihop så vi ska definitivt skriva ihop! Men vi hade tänkt oss en till medlem i gruppen. Efter möte med en annan tjej gav vi upp o skriver nu själva... Bättre att vara få o bäst än att det inte fungerar med en i gruppen... =)

Ikväll sätter vi igång på kvällsjobbet igen! Ska bli skoj, men hoppas det inte blir för mycket bara...
Jag bakar äppelkaka till kvällen så blir det ännu roligare! =)

Sjuk...

Har nästan väntat på att förkylningen skulle bryta ut, känns som om alla går igenom den just nu! O nu är den hos mig... =(

Jag pressar i mig citroner, varmvatten o honung i hopp om att må tillräckligt bra för att gå på bröllopsfest för en av Andreas kompisar imorn!

Har ni några bra tips på hur man blir kry snabbt som attan?

Finsittningen

Igår hade vi finsittning på Hahrska Palatset här i stan...

Jag älskar finsittningar... Alla är så uppklädda o snygga... Den här gången var det faktiskt riktigt god mat, det brukar det ju inte vara på Kåren tyvärr.. Roliga framträdanden, många sånger o framförallt, alla är glada o härliga!

Idag ska jag ut o plocka svamp tänkte jag... Men först ska jag äta det goda brödet jag bakade igår! Mums!

Vuxenpoäng?

Fick ett infall... något jag funderat på ett tag. Men idag sparkade jag mig själv i arslet o bakar nu bröd! Bröd fyllt med soltorkade tomater, feta-ost, basilika, timjan o oliver... Känns som om det kommer bli en hit! Bröden ligger just nu på jäsning...




Tänk vad lyxigt det vore att ha en degblandare... Då skulle jag nog baka lite oftare...

Det har löst sig! =)

Nollningen är riktigt riktigt rolig! Mycket härliga människor, saker som händer hela tiden! Precis vad jag behövde just nu faktiskt!

Det har även löst sig med höstens kurser o nästa vecka drar nästan allt igång! Ser ut att bli en riktigt rolig, händelsrik höst! Uppsats, Norge-resa och en rolig distanskurs!

Syrran kom med ett jobbförslag som verkar toppen! Får se vad den eventuella chefen säger bara... Men det återstår att se, och det är absolut ingen brådska...

Trivs med mitt liv just nu... Riktigt mycket!

Nollningens andra dag!

Nollningen går bra, riktigt bra! =) Jag betraktar dock mina nollor lite som barn... De är rätt vilsna, vissa lite osäkra o nervösa... men vem var inte det första dagarna!
Men de är jättehärliga! Diggar dem hårt! =)
Har nån ogrundad skräck att mina "barn" ska bli överkörda eller göra illa sig på nåt sätt... hmm... hönsmamma...

Igår hade vi mest samkväm o lekar... Idag har vi kört lite tuffare med tävlingar under stadsvandringen och därefter förfest och Kårpremiär!
Förutom att jag är hemskt trött o sliten så är det jätteskoj hela tiden! Riktig höjdare det här! Men mycket ansvar.. men får väl skylla mig själv till stor del för det...

I alla fall! Jätteroliga människor så det här är toppen!

Imorn är det ledigt under dan o sen Barrundan under kvällen!

PussPuss!

RSS 2.0